bambuddha ibiza events, launchings, parties, shows en trouwen
BAMBUDDHA IBIZA - Restaurant, Bars, Shops & Lounges - MediterrAsian Keuken Ibiza  bambuddha ibiza events, launchings, parties, shows en trouwen


Bambuddha IBIZA is de absoluut perfecte host voor jouw prive event, verjaardag, conventie, trouwpartij, produkt lancering, mode show, photo- or film shoots & partijen.

TROUWEN

Bambuddha heeft een licensie voor bruiloften & blessings, en haar sensationele exotische sfeer is perfect om liefde te verklaren. De prachtige Balinese Banjak Hall is gemakkelijk omgevormd tot een tempel van dromen voor een perfecte trouwdag, die kunnen worden gepland van start tot finish, met inbegrip van de fotograaf, bloemen, bruidstaart, muzikanten en dj’s.

VERJAARDAGEN

De exotische omgeving van BAMBUDDHA IBIZA is perfect om verjaardagen te vieren.
Of u nu een intieme pagode voor 4 personen wil, of de complete zaal, Bambuddha komt tegemoet aan alle vereisten. Zoals pre-cocktails in de Siam Bar, gevolgd door een heerlijk ’al fresco’ diner en daarna dansen in de TANTRA CLUB.

Beschikbaar: vooraf geplande menu’s, verjaardagstaarten, kado’s & diverse verrassingen.

Bachelor of vrijgezellenfeesten

De prive-omgeving van de VIP Moonlight Pagodas is ideaal voor exclusieve sensationele feesten voor bruiden of bruidegoms-to-be.
Op maat gemaakte aanbiedings-pakketten bevatten Gourmet, sensuele & Style, met extra’s, zoals manicures, stylisten, visagisten, fotografen en masseurs.

De Pagoda Bachelorette Party bevat een persoonlijke cocktail ober en VIP-service, die een ongelooflijk bijzondere ervaring creëert voor alle meisjes.


Product Launchings

Productlancering kan geregeld worden op iedere schaal incl. groot bereik van uw evenement door onze media-verbindingen - van cocktailparty’s tot displays op een Moonlight Pagoda of zelfs het inhuren van de volledige zaal, incl. promotie medewerkers en modellen om reclame voor het product te maken, plus fotografen en stylisten.

Fashion Shows

Veel modeshows werden gehost door Bambuddha IBIZA in het verleden, van intieme avonden voor sieraden ontwerpers tot full-scale producties incl. live muziek.
Alle ruimtes zullen worden ingericht volgens uw behoeften en wensen en alle extra’s zal worden geregeld van modellen en stylisten tot dj’s.
Professionele pers, public relations, uitnodigingen, media en reviews kunnen worden geregeld.

Ibiza 4 all, BAMBUDDHA IBIZA - Restaurant, Bars, Shops & Lounges - MediterrAsian Cuisine Ibiza.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org